Start
svensk webbservice 400
keyboard wide

Tjänster

Svensk Webbservice är specialicerade på att hjälpa företag, föreningar och organisationer att uppdatera eller bygga om sina hemsidor. Har ni en gammal hemsida som är svår eller omöjlig att administrera eller har ni eller er tidigare hemsidesleverantör gett upp? Då kan ni med förtroende vända er till oss på Svensk Webbservice. Vi kan hjälpa er med den löpande driften eller så bygger vi helt enkelt om er tidigare hemsida och publicerar den på ett modernt CMS. Den blir då enkelt att administrera samt naturligtvis både responsiv, mobilanpassad och sökmotoroptimerad. Vi bygger och skapar dessutom prisvärda hemsidor från grunden om ni inte har någon sedan tidigare. Baserat på befintlig logotype, grafik, text och bild kan vi bygga upp en ny hemsida åt er inom en vecka.

uppdaterar sidor

Uppdatera er hemsida

En regelbundet uppdaterad hemsida ger ett seriöst intryck av er verksamhet, skapar fler nya kunder och är i princip nödvändigt för att framstå som en seriös aktör i dagens informationssamhälle. Detta är ett faktum som du förstås känner till men inte kan, vill eller hinner med då den dagliga driften av kärnverksamheten prioriteras. Därför vill vi på Svensk Webbservice hjälpa dig med att publicera löpande uppdateringar i form av nyheter och kanske även erbjudanden.

Hur?
Det finns två enkla sätt vi kan samarbeta på när vi skall uppdatera er hemsida. Antingen så mailar du eller de hos er som har behörighet över ett par rader och en bild så kan våra kompetenta webbredaktörer formulera och publicera detta i princip per omgående på er hemsida. Det andra sättet är att ni hänvisar oss till er senaste Facebook-uppdatering, eller annat socialt media. Då använder vi det materialet och publicerar en sökmotoroptimerad nyhet på er hemsida. Saknas bild så kan vi utan ytterligare kostnad komplettera med en bild, symbol eller illustration som fungerar som förstärkare av ert budskap. Ingen nyhet utan bild är en gammal sanning som tål att upprepas.

Nytta?
Genom att löpande uppdatera er hemsida så vinner ni många fördelar. Era nuvarande och blivande kunder samt övriga målgrupper som personal, bank, media liksom övriga samhället uppskattar och har nytta av att få ta del av er utveckling.
Sökmotorerna upptäcker att det händer saker på er hemsida och den uppdateras med viss frekvens. De presenterar de mest relevanta sökträffarna och aktuellt innehåll ökar relevansen betydligt gentemot en statiskt sida. Genom ett par tre uppdateringar per månad så kommer ni snabbt att se förbättringar i era resultat på Google och andra sökmotorer.

Kontakta oss direkt om ni är intresserade av att uppdaterar av er hemsida »

Se bästa pris för att uppdatera er hemsida här »

uppdaterar sidor
Skarmavbild 2018 01 18 kl

Bygga om er hemsida

Har ni en gammal hemsida som varken är mobilanpassad, sökmotoroptimerad och dessutom krånglig att uppdatera? Då bygger vi om den inom några arbetsdagar så att ni får ett enkelt och smart system för er nya hemsida.

Er nya hemsida får då en unik design och blir mycket enkelt att administrera. Dessutom är den enkel att bygga ut om ni senare vill komplettera med till exempel nyhetsbrev, digital signage, intranät, kundhanteringssystem och projekthantering m.m.

Hur?
Svensk Webbservice använder grafik och materialet på er befintliga hemsida så ni behöver inte lägga två fingrar i kors om ni inte vill. Men det är ju dessutom ett utmärkt tillfälle för er att i samband med detta ta lite nya fotografier och tänka till på vad ni skulle vilja uppdatera eller berätta mer om er verksamhet. Vi kan naturligtvis hjälpa er med textbearbetning och kompletterande bildmaterial. Dessutom kan vi komplettera er hemsida med de funktioner vi berättade om ovan eller om ni vill starta e-handel med egen webbshop eller ett forum för personalen eller era kunder.

Nytta?
Det finns många och nödvändiga fördelar med en modern hemsida. Förutom att den fungerar optimalt på alla enheter som mobiler, läsplattor och datorer så är den sökmotoroptimerad vilket innebär att den kommer högt på sökmotorerna utifrån de sökord och fraser ni önskar. Dessutom blir er nya hemsida enkel att använda med obegränsade utvecklingsmöjligheter. I en förlängning kan er nya hemsida kopplas samman med moderna ekonomisystem som t.ex. Fortnox. Det blir med andra ord ett komplett veksamhetsöd med allt från internkommunikation till ekonomihantering i det så kallade "molnet". Ni får då fullständig kontroll på hela er verksamhet, från mobilen vart ni än befinner i världen! Men en bra början kan ju vara att vi börjar med en enkel men genomtänkt grund.

Kontakta oss direkt om ni är intresserade av att bygga om er nuvarande hemsida »

Se bästa pris för att bygga om er hemsida här »

Skarmavbild 2018 01 18 kl
hemsidor

Skapa ny hemsida

Vi kan hjälpa er att från grunden skapa en användarvänlig hemsida som är mobilanpassad, lättillgänglig, välorganiserad, lättnavigerad och lätt att överskåda. Ni levererar text, bild och grafik och vi tar fram en unikt designad hemsida med ett sökmotoroptimerat innehåll till en kostnad som är en bråkdel av vad många nischade webbyråer begär av sina kunder.

Er nya hemsida får då en unik design och blir mycket enkelt att administrera. Dessutom skall den vara enkelt att bygga ut om ni senare vill komplettera med till exempel nyhetsbrev, digital signage, intranät, kundhanteringssystem och projekthantering m.m.

Hur?
Ni förser oss med text, bilder och grafik som beskriver er verksamhet. Utifrån detta analyserar vi underlaget och tar fram en offert med ett helhetsansvar för att skapa en representativ hemsida med god design samt optimal funktion vilket ni kommer att ha ovärderlig nytta av i framtiden. I samarbetet ingår naturligtvis att vi tar fram kompletterande bildmaterial samt texter om det behövs.

Nytta?
Om ert företag inte är närvarande på internet riskerar det att signalera att det är omodernt och att ni inte tar er verksamhet på allvar. Då gör inte era presumtiva eller befintliga kunder det heller. I ett samarbete med Svensk Webbservice behöver ni inga dyra konsulter, reklamgurus eller exklusiva webbdesigners för att skapa en funktionell hemsida som genererar fler och bättre affärer.
Se er hemsida som en samlingsplats dit era befintliga och nya kunder kan komma när de själva vill och har tid. En hemsidan sover aldrig och har inte semester. Den representerar alltid ert varumärke. Genom att ge alla era målgrupper möjligheten att besöka er på nätet så får de tillgång till er information, affärsidé, nyheter och erbjudanden dygnet runt. Era kunder kan lägga beställningar när som helst oavsett vad ni säljer eller erbjuder vilket gör att med en modern hemsida når ni era målgrupper och marknad alla dygnets timmar, varje dag, året runt.

Med en väl genomtänkt hemsida med ett sökmotoroptimerat innehåll rankas ni högre i sökmotorerna och hamnar därför före betydligt större företag med sämre hemsidor. Använd därför er hemsida till att kommunicera med alla era målgrupper. Presentera erbjudanden, nyheter och allt annat som är viktig information om er verksamhet. Hemsidan är till skillnad från trycksaker både enkel och mycket kostnadseffektiv att uppdatera så att den alltid är aktuell.
Genom nyheter, bildspel, bra kundreferenser och videos har ni fantastiska möjligheter att visa upp era produkter och tjänster. Driver ni en mindre verksamhet kanske du tänker att du inte har råd med en hemsida och att det räcker med sociala medier som Facebook. Det är helt fel. Sanningen är nämligen det helt motsatta - ni har inte råd att inte ha en hemsida. Kostnaden för en hemsida i samarbete med Svensk Webbservice är en bråkdel av er kostnad för tidningsannonser, sponsring eller allt annat reklammaterial. I det långa loppet är en investering i en modern hemsida den mest kostnadseffektiva marknadsföringen som finns och blir en stabil grund för hela er marknadskommunikation.

Idag söker alla fram information om företag oavsett var de finns. Syns ni inte på nätet så finns ni inte. Riskera inte att missa affärer, lönsamma samarbeten eller återförsäljare genom att inte presenterar ert företag på internet. Vi på Svensk Webbservice garanterat er en digital tätposition på internet genom ett samarbete med oss.

Kontakta oss direkt om ni är intresserade av en ny modern hemsida till bästa pris »

Se bästa pris för att bygga en ny hemsida här »

hemsidor
social medias

Sociala Medier

Kom igång med dina sociala medier. Svensk Webbservice hjälper dig att publicera och distribuera era nyheter och erbjudanden i de sociala medier ni önskar. Vi hjälper till att bygga upp eller justera er företagssida på Facebook. LinkedIn eller de sociala medier ni väljer att medverka på. Med rätt strategi och marknadsföringskampanjer får ni stor räckvidd och kan bli framgångsrika i flera sociala medier.

Hur?
När ni har beslutat vilken typ av innehåll ni vill dela så skall ni tänka på vad era målgrupper kan tycka är intressant. Svensk Webbservices filosofi är att de viktigaste inläggen ni kan göra är de uppdateringar som löpande görs på er hemsida. Det skildrar er verksamhet på ett bra sätt samtidigt som det är sökmotoroptimerad storytelling om er verksamhet. I ett samarbete med oss publicerar vi era nyheter direkt på de alla de sociala medier ni önskar. Dessutom kan vi bistå er med särskilda kampanjer med syfte att öka kännedomen om er verksamhet liksom att stärka ert varumärke på sociala medier.

Nytta?
Era befintliga och nya kunder vill göra affärer med ett företag som är trovärdigt, innovativt och har rätt värdegrunder. Detsamma gäller viktiga målgrupper som anställda och samarbetspartners. Sociala mediers funktion är att engagera människor, få dem att samlas, vara delaktiga och även skapa innehåll. Genom att ni är aktiv på sociala medier kan alla med anknytning till er verksamhet visa, dela, rekommendera och nätverka allt som rör er verksamhet med varandra. Sköter ni det på rätt sätt så får ni göra både fler och bättre affärer samt ökar värdet på er verksamhet.

Kontakta oss direkt om ni är intresserade av att komma igång eller förbättra er på sociala medier »

Se bästa pris för att uppdateringar i sociala medier här »


Läs mer om oss här »

social medias

Anmäl dig till nyhetsbrevet och bli uppdaterad om det senaste inom Svensk Webbservice

  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?

Om cookies och datainsamling

Enligt lagen om elektronisk kommunikation, som trädde i kraft den 25 juli 2003, ska alla som besöker en webbplats med cookies få information om att webbplatsen innehåller cookies, vad dessa används till och hur cookies kan undvikas. Vår webbplats är skapad med publiceringssystemet Yodo, och använder sig av så kallade "tillfälliga cookies" eller "session-cookies" som lagras tillfälligt och försvinner när du stänger ned din webbläsare.

Ifall du loggar in till vår webbplats, så används även så kallade "varaktiga cookies", som sparas på din dator i upp till trettio dagar, eller tills dess att du själv raderar dem. En varaktig cookie används också för att komma ihåg ifall du valt att stänga den ruta som informerar om att cookies används på webbplatsen.

Cookies används dels för att optimera webbplatsens funktion och anpassa den efter dina önskemål, dels för att kunna analysera statistik så att vi kan göra webbplatsen bättre för dig som besökare och kund. Webbplatsens funktionalitet är dock ofta, till viss del, beroende av tillfälliga cookies (exempelvis för att du ska kunna lägga artiklar i varukorgen, genomföra köp, för att du ska kunna hålla dig inloggad, eller för att förhindra spam i kontaktformulär).

Om du vill undvika cookies kan du konfigurera din webbläsare så att cookiefilerna inte laddas ner i din dator. Tillfälliga cookies är, som ovan framgått, dock nödvändiga för att navigera på vår webbplats.

Den data som lagras i våra cookies används endast för att rent tekniskt kunna möjliggöra användandet av våra tjänster. Vi sparar ingen personlig information i cookies på besökarens dator.

Utöver våra egna cookies så kan förstapartscookies från Google Analytics 4 (i enlighet med rådande GDPR-lagar) förekomma. Detta för att spara besöksstatistik, i syfte att kunna optimera vår webbplats och närvaro på nätet.

Ja eller Nej till cookies?

Du kan själv acceptera att ta emot cookies eller inte. Webbläsare som Internet Explorer, Firefox, Safari, Chrome och Opera tar emot cookies automatiskt, men du kan ändra dina personliga inställningar så att du inte accepterar Cookies. Om du väljer att stänga av möjligheten att ta emot cookies så kommer många webbplatser inte kunna ses eller utnyttjas maximalt.

Hur stoppar jag cookies?

Din webbläsare ger dig möjlighet att blockera cookies. Olika webbläsare och versioner av webbläsare fungerar på olika sätt, och kan skija sig åt i hur man ändrar dessa inställningar. Nedan finns länkar till instruktioner för några av de vanligaste webbläsarna:

Datainsamling och datalagring

Webbplatsen kan använda sig av Google Analytics och liknande tjänster för att samla in data om ditt besök på webbplatsen. Ingen personlig data sparas, utan endast information om själva besöket i sig, det vill säga länkklick, sidvisningar, hur länge en viss sida har visats och liknande. Informationen kan användas av oss för att analysera hur besökare använder vår hemsida, samt för att i framtiden kunna förbättra och optimera innehåll och funktion på hemsidan. Informationen kan också användas av Google (eller motsvarande leverantör) för att optimera information och annonser, så att du får mer relevanta/personliga sökträffar eller annonser i leverantörens övriga tjänster.

Har du vidare funderingar kring hur cookies och datainsamling används på vår webbplats, vänligen kontakta oss!

Stäng

Denna webbplats använder cookies
Vi använder cookies och datainsamling i enlighet med rådande GDPR-lagstiftning för funktion och bästa möjliga upplevelse för den här webbplatsen.
Du behöver godkänna detta som besökare - Läs mer här »

Acceptera alla Endast nödvändiga