Start

Ny hemsida från 4900:-

Har ni en gammal hemsida som varken är mobilanpassad, sökmotoroptimerad och dessutom krånglig att uppdatera? Då bygger vi på Svensk Webbservice om den inom några arbetsdagar så får ni en enkel, smart och helt modern hemsida till ett fantastiskt pris.

Er nya hemsida får då en unik design och är mycket enkel att administrera. Dessutom är den enkel att bygga ut om ni senare vill komplettera med till exempel intranät, nyhetsbrev, digital signage, kundhanteringssystem och projekthantering m.m.

– Enkla hemsidor med några få undersidor bygger vi om från 4900 kronor, berättar Joe Formgren, en av grundarna av Svensk Webbservice och Yodo CMS som är den gemensamma plattformen för sidorna. Vi säger inte att vi bygger Sveriges billigaste hemsidor däremot så påstår vi att de sajter är mest prisvärda av flera anledningar oavsett vilka krav våra kunder har.

Hur?

Svensk Webbservice använder grafik och materialet från er befintliga hemsida så ni behöver inte lägga två fingrar i kors om ni inte vill. Vi granskar er nuvarande sida och återkommer med en offert för bästa tänkbara hemsida till lägsta möjliga pris. Vi gör ett förslag som ni kommer att vara 100 % nöjda med innan den ersätter er nuvarande sida.
Detta är ju dessutom ett utmärkt tillfälle för er att i samband med detta ta lite nya fotografier och tänka till på vad ni skulle vilja uppdatera eller berätta mer om er verksamhet. Svensk Webbservice kan naturligtvis hjälpa er med textbearbetning och kompletterande bildmaterial. Dessutom kan vi i ett senare skede komplettera er hemsida med de funktioner vi berättade om ovan eller om ni vill starta e-handel med egen webbshop eller ett forum för personalen eller era kunder.

Varför?

Det finns många och nödvändiga fördelar med en modern hemsida. Förutom att den fungerar optimalt på alla enheter som mobiler, läsplattor och datorer så är den sökmotoroptimerad vilket innebär att den kommer högt på sökmotorerna utifrån de sökord och fraser ni önskar. Dessutom blir er nya hemsida enkel att använda med obegränsade utvecklingsmöjligheter. I en förlängning kan er nya hemsida kopplas samman med moderna ekonomisystem som t.ex. Fortnox. Det blir med andra ord ett komplett veksamhetsöd med allt från internkommunikation till ekonomihantering i det så kallade "molnet". Ni får då fullständig kontroll på hela er verksamhet, från mobilen vart ni än befinner er i världen! Men en bra början är ju att börja med en enkel men genomtänkt grundplattform.

Erbjudande Sökmotoroptimering!

Vi bjuder dessutom sökmotoroptimering (värde 2500:-). Vi vet hur sökmotorerna fungerar. Ge oss era bästa sökord så lägger vi till våra förslag. Genom detta kan vi garantera att er hemsida kommer riktigt högt på Google och andra sökmotorer framöver utan att ni behöver betala en extra krona för det. Gäller vid beställning före 2018-11-30.

Samarbetet

För hela tjänsten bestående av webbhotell, utveckling, support och service betalar ni endast 195:- i månaden. Samarbetet löper kvartalsvis med en månads upsägning.
Moms tillkommer. Se komplett prislista här om ni önskar fler funktioner https://yodo.se/priser

Referenser

Er hemsida får en helt egen design men den är lika enkel att sköta avsett om ni bara har några få undersidor eller byggt ut den till en komplett kommunikationsplattform. Se några referenser här https://yodo.se/referenser

Kontakta oss direkt om ni är intresserade av att bygga om er nuvarande hemsida »
eller på telefon 026-511 000

Se bästa pris för att bygga om er hemsida här »

Anmäl dig till nyhetsbrevet och bli uppdaterad om det senaste inom Svensk Webbservice

  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK