Start

Vi uppdaterar er hemsida regelbundet

Publicerad: 18/1, 2018

En regelbundet uppdaterad hemsida ger ett seriöst intryck av er verksamhet, skapar fler nya kunder och är i princip nödvändigt för att framstå som en seriös aktör i dagens informationssamhälle. Detta är ett faktum som du förstås känner till men inte kan, vill eller hinner med då den dagliga driften av kärnverksamheten prioriteras. Därför vill vi på Svensk Webbservice hjälpa dig med att publicera löpande uppdateringar i form av nyheter och kanske även erbjudanden.

Hur?
Genom ett samarbete med Svensk Webbservice så mailar du eller de hos er som har behörighet över ett par rader och eventuellt en bild så kan våra kompetenta webbredaktörer formulerar och publicerar detta i princip per omgående på er hemsida. Saknas bild så kan vi utan ytterligare kostnad komplettera med en bild, symbol eller illustration som förstärker ert budskap.

Nytta?
Genom att löpande uppdatera er hemsida så vinner ni många fördelar. Era nuvarande och blivande kunder samt övriga målgrupper som personal, bank, media liksom övriga samhället uppskattar och har nytta av att få ta del av er utveckling.
Sökmotorerna upptäcker att det händer saker på er hemsida och den uppdateras med viss frekvens. De presenterar de mest relevanta sökträffarna och aktuellt innehåll ökar relevansen betydligt gentemot en statiskt sida. Genom ett par tre uppdateringar per månad så kommer ni snabbt att se förbättringar i era resultat på Google och andra sökmotorer.

Kontakta oss direkt om ni är intresserade av att uppdaterar av er hemsida »

Se alla nyheter »

Anmäl dig till nyhetsbrevet och bli uppdaterad om det senaste inom Svensk Webbservice

  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK