Start

Vi bygger om er hemsida

Publicerad: 18/1, 2018

Har ni en gammal hemsida som varken är mobilanpassad, sökmotoroptimerad och dessutom krånglig att uppdatera? Då bygger vi om den inom några arbetsdagar så att ni får ett enkelt och smart system för er nya hemsida.

Er nya hemsida får då en unik design och blir mycket enkelt att administrera. Dessutom skall den vara enkelt att bygga ut om ni senare vill komplettera med till exempel nyhetsbrev, digital signage, intranät, kundhanteringssystem och projekthantering m.m.

Hur?
Svensk Webbservice använder grafik och materialet på er befintliga hemsida så ni behöver inte lägga två fingrar i kors om ni inte vill. Men det är ju dessutom ett utmärkt tillfälle för er att i samband med detta ta lite nya fotografier och tänka till på vad ni skulle vilja uppdatera eller berätta mer om er verksamhet. Vi kan naturligtvis hjälpa er med textbearbetning och kompletterande bildmaterial. Dessutom kan vi komplettera er hemsida med de funktioner vi berättade om ovan eller om ni vill starta e-handel med egen webbshop eller ett forum för personalen eller era kunder.

Nytta?
Det finns många och nödvändiga fördelar med en modern hemsida. Förutom att den fungerar optimalt på alla enheter som mobiler, läsplattor och datorer så är den sökmotoroptimerad vilket innebär att den kommer högt på sökmotorerna utifrån de sökord och fraser ni önskar. Dessutom blir er nya hemsida enkel att använda med obegränsade utvecklingsmöjligheter. I en förlängning kan er nya hemsida kopplas samman med moderna ekonomisystem som t.ex. Fortnox. Det blir med andra ord ett komplett veksamhetsöd med allt från internkommunikation till ekonomihantering i det så kallade "molnet". Ni får då fullständig kontroll på hela er verksamhet, från mobilen vart ni än befinner i världen! Men en bra början kan ju vara att vi börjar med en enkel men genomtänkt grund.

Kontakta oss direkt om ni är intresserade av att bygga om er nuvarande hemsida »

Se alla nyheter »

Anmäl dig till nyhetsbrevet och bli uppdaterad om det senaste inom Svensk Webbservice

  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK