Start
Korpens nya hemsida från IdrottOnline till Svensk Webbservice.

Korpens nya hemsida från IdrottOnline till Svensk Webbservice.

Ny hemsida i stället för den gamla på IdrottOnline

Publicerad: 8/12, 2021

RF har i många år erbjudit föreningar och förbund kostnadsfria hemsidor i IdrottOnline på ett eget publiceringssystem. Från och med den 1 januari 2023 erbjuds inte längre kostnadsfria hemsidor. Därför erbjuder nu Svensk Webbservice alla föreningar och förbund att konvertera till Sveriges smartaste och mest lättanvända webbsystem Yodo CMS.

De föreningar som idag har en enkel hemsida kommer att kunna få sin sida konverterad och moderniserad till en mycket låg kostnad. Med priser från 2900:- för att konvertera en hel hemsida så siktar Svensk Webbservice på att erbjuda marknadens förmånligaste erbjudande till alla svenska föreningar.
– Vi har ett svenskutvecklat CMS, publiceringssystem för hemsidor som vi är övertygad om skulle kunna vara ett mycket prisvärt och framför allt lättadministrerat verktyg för flera föreningar, säger Joe Formgren på Svensk Webbservice.
Våra programmerare kan erbjuda en lösning där vi enkelt importerar befintlig information och konverterar till en modern mobilanpassad hemsida på en gemensam plattform som utvecklas i takt med tiden. Detta innebär att vi mycket kostnadseffektivt kan konvertera och överlåta administration till berörda föreningar.

Domänkontroll och administration

Många företag och föreningar har även riktig oordning på sin egen domän, DNS-inställningar samt e-post och vilka tjänster de betalar för samt vilka som är egna kontaktpersoner för de olika uppgifterna.
– Vi har ett färdigt system kallat ”Domäninventering” för där vi kan bistå föreningen att få full kontroll över detta samt att få in det under samma tjänst om så önskas, hälsar Joe.

Utbildning, support och service ingår i tjänsten

Svensk Webbservice erbjuder löpande kostnadsfria onlineutbildningar i publiceringssytemet Yodo CMS och alla föreningar som är intresserade kan anmäla sig till utbildningarna och få en snabb genomgång hur systemet fungerar samt även själva direkt prova på att publicera egna sidor och nyheter i systemet.

Exempel på hemsida som gjordes om åt Korpen Gävle nyligen https://korpengavle.se/
Den tidigare ligger på https://idrottonline.se/korpengavle-korpen/

"Vårt samarbete har fungerat perfekt från start! Webbverktyget Yodo CMS är enkelt att lära sig och enkelt att jobba i. Skulle du köra fast behöver du aldrig vänta länge på svar från supporten.
Jag upplever också att man är lyhörda och lösningsorienterade om du har egna idéer och förslag på utveckling av din hemsida."
Kenth Sennevall, Korpen Gävle”

För mer information se https://svenskwebbservice.se

Om Yodo CMS

Kommunikationsplattformen är både sökmotoroptimerad och mobilanpassad. Dessutom kan föreningarna enkelt komplettera och bygga ut hemsidan med bl.a. Bannersystem för reklamplatser, Intranät, Digital signage, Nyhetsbrev och även E-handel m.m. Det vill säga ett komplett kommunikationssystem både internt och externt i den takt de önskar.
Pris för hemsida för föreningar är 95:-/månad (ord. pris 195:-/månad). Moms tillkommer på angivna priser.

För mer information om Yodo se: https://yodo.se
Flera hemsidor publicerade i Yodo: https://yodo.se/referenser

Om nedläggningen av IdrottOnlines hemsidor:
https://idrottonline.se/Nyheter/nedlaggningavepiserver-idrottonlineshemsideverktyg/

Se alla nyheter »

Några av Svensk Webbservice referenser.

Några av Svensk Webbservice referenser.

Anmäl dig till nyhetsbrevet och bli uppdaterad om det senaste inom Svensk Webbservice

  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK