Start

Vi söker hemsidesjägare

Visst känner du igen en dålig och omodern hemsida när du ser den? Vi söker dig som vill tjäna pengar snabbt och enkelt på en riktigt bra och seriös tjänst. Många svenska företag har fortfarande en gammal hemsida som varken är uppdaterad eller mobilanpassad. Ditt jobb blir att hitta dessa, kontakta företagen och fråga om de är intresserade av att få ett mycket förmånlig förslag avseende marknadens mest prisvärda och smartaste lösning för en ny hemsida. Vi gör resten!

Nämligen tar hand om hela processen med analys, dialog och behovsprövning samt förväntningar med kunden. Vi levererar en helt ny modern hemsida snabbt, snyggt och billigt, oftast inom en arbetsvecka. Vi på Svensk Webbservice bygger om och uppdaterar hemsidor i det användarvänliga, sökmotoroptimerade och responsiva publiceringsverktyget Yodo CMS. Några exempel på gamla hemsidor som vi uppdaterat och byggt om ser du på på länken här »

Uppdrag: Du levererar en kontaktperson som är intresserad av att få sin verksamhets hemsida ombyggd. Vi på Svensk Webbservice löser därefter allt från kontakt, förslag och genomförande inklusive en Nöjd Kund-Garanti.

Ersättning: Du får 1000:- för varje genomförd affär.
Har du registrerat bolag fakturerar du beloppet + moms.
Är du privatperson dras skatt från ersättningen genom Frilans Finans.

Notera att Yodos unika publiceringssystem är utbyggbart så att kunden efter hand kan digitalisera sin verksamhet och bygga ut det med t.ex. Intranät, Nyhetsbrev, Digital Signage, CRM, Projekthantering och koppla ihop det med moderna ekonomisystem som t.ex. Fortnox. Kunden erbjuds alltså ett enkelt, smart och mycket prisvärt system med med möjlighet att bygga ut till ett komplett verksamhetsstöd.

Anmäl ditt intresse Bli en Webhunter »

Är du redan en registrerad Webhunterrapporterar du dina hemsidor här »

Är du själv intresserad av att bygga hemsidorna i publiceringsverktyget Yodo CMS så kan du få utbildning och verka som auktoriserad partner till Svensk Webbservice. Mer information om återförsäljare »

Mer information om CMS Yodo: yodo.se
Några av våra referenser: yodo.se/referenser

E-post: kontakt@svenskwebbservice.se
För mer information ring: 026-511 00

 

hemsida före och efter

Anmäl dig till nyhetsbrevet och bli uppdaterad om det senaste inom Svensk Webbservice

  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK