Start

Tjäna pengar och arbeta hemifrån

Vill du tjäna pengar snabbt och enkelt på en riktigt bra och seriös tjänst? Många svenska företag har en gammal hemsida som varken är uppdaterad eller mobilanpassad. Ditt jobb blir att att kontakta företagen och fråga om de är intresserade av att få ett mycket förmånlig förslag avseende marknadens mest prisvärda och smartaste lösning för en ny hemsida.

De kan få en helt ny modern hemsida snabbt, snyggt och billigt inom en arbetsvecka. Vi på Svensk Webbservice bygger om och uppdaterar hemsidor i det användarvänliga, sökmotoroptimerade och responsiva publiceringsverktyget Yodo CMS.

Uppdrag: Du levererar en kontaktperson som är intresserad av att få sin verksamhets hemsida ombyggd.
Vi på Svensk Webbservice löser därefter allt från kontakt, förslag och genomförande inklusive en Nöjd Kund-Garanti.

Ersättning: Du får 1000:- för varje genomförd affär.
Har du registrerat bolag fakturerar du beloppet + moms.
Är du privatperson dras skatt från ersättningen genom Frilans Finans.

Notera att systemet är utbyggbart så att kunden efter hand kan digitalisera sin verksamhet och bygga ut systemet med t.ex. Intranät, Nyhetsbrev, Digital Signage, CRM, Projekthantering och koppla ihop det med moderna ekonomisystem som t.ex. Fortnox. Ett enkelt smart system med med möjlighet att bygga ut till ett komplett verksamhetsstöd.

Är du själv intresserad av att bygga hemsidorna i publiceringsverktyget Yodo CMS så kan du få utbildning och verka som auktoriserad partner till Svensk Webbservice.


Mer information om CMS Yodo: www.yodo.se

E-post: kontakt@svenskwebbservice.se

För mer information om hur du blir "hemsidesjägare" se länken här >>

 

Återförsäljare och samarbetspartners

Vi söker återförsäljare och samarbetspartners som vill hjälpa små och mellanstora svenska företag med sin digitala närvaro på nätet. Du kan vara frilansare, driver eget företag inom marknadsföring eller är privatperson som är intresserad av modern marknadsföring samt att du vill tjäna pengar förstås.

Vi på Svensk Webbservice erbjuder dig bli återförsäljare och hjälpa små och medelstora svenska företag med sin närvaro på webben. Vi söker personer som är intresserade av att göra stor kundnytta. Antingen så säljer du enbart in tjänsten, har egen webbyrå eller så utbildar vi dig eller er verksamhet så att ni kan bli en komplett webbyrå.
Vi kan samarbeta på två sätt:
1. Du eller ert företag säljer våra tjänster.
2. Du eller ert företag säljer våra tjänster och blir en aktiv partner som själva håller kontakt med slutkunden.

Tillsammans kan vi erbjuda företag och organisationer:
• Löpande uppdateringar för små och mellanstora företags hemsidor
• Sveriges smartaste publiceringssystem när det gäller hemsida och publiceringssystem
• Unik personlig webbdesign
• Sökmotoroptimering, SEO - det vill säga topplacering på de sökord och fraser som kunden önskar
• Digital marknadsföring via sociala medier m.m.


Reklambyrå som vill bli webbyrå

Vill ni utveckla er och utöka ert affärsområde till att bli en webbyrå som kan erbjuda fullservice även för tjänster på nätet?

Genom ett samarbete med Svensk Webbservice får ni en komplett heldagsutbildning i Sveriges smartaste CMS Yodo. Därefter ingår full support, hosting, utveckling och service så ni slipper sitta med hela utvecklings- och driftansvaret när era kunder efterfrågar kompletterande moduler som intranät, forum, projekthantering och kopplingar till ekonomisystem etc.

Genom samarbetet med Svensk Webbservice kan ni erbjuda era kunder allt från den enklaste, men mycket funktionella hemsidan, till ett komplett verksamhetsstöd som enkelt kan kopplas till externa tjänster som Fortnox och Google Drive.

En fantastisk möjlighet att tjäna pengar och att göra stor kundnytta. Du behöver bara hitta kunden sedan väljer du om ni skall sköta kundservicen eller om vi skall göra jobbet.


Mer information om CMS Yodo: www.yodo.se

E-post: kontakt@svenskwebbservice.se

Anmäl dig till nyhetsbrevet och bli uppdaterad om det senaste inom Svensk Webbservice

  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK